طرز تهیه مرغ شکم پر با دانه های انار  

مواد لازم مرغ شکم پر :

 

مواد لازم اندازه مقدار / کالری
مرغ 1 عدد 100 گرم / 200 کالری
گردو 100 گرم خرد شده 100 گرم / 688 کالری
بادمجان 300 گرم پوست گرفته و سرخ شده 100 گرم / 17 کالری
انار 250 گرم ترش و دانه شده 100 گرم / 51 کالری
پیاز 200 گرم خرد شده 100 گرم / 5 کالری
رب انار 1 قاشق غذاخوری ترش نامشخص

 

طرز تهیه مرغ شکم پر :

*. پیاز خرد شده را تفت می دهیم تا طلایی شود.انار ترش دانه ای را به آن اضافه می کنیم.سپس مرغابی یا مرغ را با کمی آب (خیلی کم) می گذاریم با حرارت ملایم تا 2 الی 44 ساعت خوب بپزد.

*. سپس مرغابی (مرغ) پخته شده را به همراه بادمجانهای پوست گرفته و شکم پر شده و انار و گردوی خرد شده کنار هم می چینیم تا به مدت یک ساعت در کنار هم پخته شود و خوب جا بیفتد.پس از این مدت غذا آماده است.

 

خواص انار :

*. برای از بین بردن ترشحات سادة زنانگی از دمکردة گل انار روزی 2 استکان استفاده شود. 5 گرم گل خشک در 200 سی سی آب جوش 20 دقیقه دم کرده، بنوشید.

*. برای کسانی که خروج مقعد دارند پوست انار خشک یا تازه را در آب بجوشانند صاف کرده و بعد از هر بار اجابت مزاج در داخل آب نیمگرم یا سرد آن بنشینند. برای کسانی که بواسیر دارند این عمل مفید است.

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مرغ

طرز تهیه مرغ آنچیلادا

طرز تهیه مرغ سالسا

طرز تهیه مرغ لیمویی

طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی

طرز تهیه مرغ کبابی عسلی

طرز تهیه مرغ کبابی در ماکروویو

طرز تهیه ی خوراک مرغ مجلسی

طرز تهیه مرغ شکم پر با دانه های انار

منبع :اکا ایران