خوردن آووکادو : ابتدا اوکادو را شسته خشک کنید. با چاقو یک برش کامل طولی(قدی) دور تا دور ان بدهید،  سپس دو تکه را با دو دست نگه داشته و در خلاف جهت یکدیگر بچرخانید.

طرز خوردن آووکادو


وقتی رنگ پوست ان سبز روشن است هنوز نرسیده،  در دمای معمولی حداکثر یک هفته و در جای گرمتر سه روز طول میکشد تا یشمی رنگ و رسیده شود، و بیشتر از ان تیره شده و از درون هم تغییر رنگ می دهد. رنگ مناسب داخل ان مانند عکس زیر است، و نرمی مناسب ان در حد نرمی پنیر خامه ای است

ابتدا اوکادو را شسته خشک کنید. با چاقو یک برش کامل طولی(قدی) دور تا دور ان بدهید،  سپس دو تکه را با دو دست نگه داشته و در خلاف جهت یکدیگر بچرخانید. دو قطعه از هم جدا میشوند، همیشه هسته به یکی از تکه ها  چسبیده. با تیغه چاقو یک ضربه ناگهانی و محکم به وسط هسته بزنید. چاقو در ان فرو می رود. هسته را که به چاقو چسبیده بیرون اورید

یک پیشنهاد خوشمزه: جای هسته را با عسل یا گلیز پرکنید و با یک قاشق چایخوری کم کم با اوکادو مخلوط کرده نوش جان کنید. این روش ابداعی من سال هاست که در خانواده ما جا افتاده و بچه ها فکر میکنند بدون عسل یا گلیز نمی شه آووکادو خورد، خوب شاید رسم ها هم همین جوری جا می افتند.


منبع : تبیان اردبیل